Bestellen

Als u een sieraad wil kopen kunt u altijd terecht op een braderie, een presentatie maar u kunt ook vrijblijvend een afpraak maken bij mij thuis in Yerseke.

Onder het genot van een bakje koffie of thee leg ik u graag meer uit over de werking van de magneten en bekijken we samen wat voor sieraad of magneet het beste bij u en uw eventuele klachten past.

U heeft de mogelijk om een groot deel van de collectie te zien en te passen en als u dat wenst gelijk een sieraad of magneet aan te schaffen.

Bestelt u liever online dan kan dat ook.

Via de link: https://bijwilma.energetix.tv/ komt u terecht op mijn website van Energetix. Daar kunt u bestellen en betalen via Ideal. Het sieraad wordt dan rechtstreeks vanaf Energetix Bingen naar het door u opgegeven adres gestuurd.

Als u besteld let er dan wel op dat diverse sieraden te verkrijgen zijn in verschillende maten.

 

Armbanden:

Voor de werking van de magneten maakt het niet uit of een armband strak zit of iets meer ruimte heeft. Het is belangrijk dat de armband voor u prettig zit. Dat is voor de een wat strakker en voor de ander wat losser. U kunt de juiste maat nemen door de pols strak te meten op het punt waar de pols overgaat in de hand.

Kies hieronder bij de centimers de juiste maat:

- XS = 13-14 cm

- S   =  14-15 cm

- M  =  15-16 cm

- L   =  16-18 cm 

- XL =  18-20 cm

- XXL=  20-22cm

Halskettingen:

- S        = 38 cm

- M       = 42 cm

- L        = 45 cm

- XL     = 50 cm

- XXL   = 60 cm

- XXXL = 70 cm